fbpx
Danielle Gaasbeek

Natuurlijk Herstellen

Natuurlijk Herstellen; wat betekend dat?

Is het voor jou herkenbaar dat je het gevoel te hebben niet begrepen te worden? Dit kan zijn op verschillende vlakken, denk aan fysieke, mentale, emotionele en/of spirituele vlakken. Er is uitgebreid onderzoek geweest maar ergens blijf je vastlopen op bovenstaande vlakken, en klachten blijven terugkeren. 

Vanuit het natuurlijk herstellen wordt er uitgegaan van het opgang brengen en in balans brengen van het natuurlijke herstel vanuit de basis. Wanneer dit op gang gebracht wordt is het mogelijk om te ontspannen en ruimte te creëren om met beide voeten op de grond te komen. Dat maakt dat het plaatje niet perfect is maar wel ruimte is om je eigen plek in te nemen in onze maatschappij. Het opschonen van de basis zorgt voor ontspanning en daardoor ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Veel gehoorde klachten zijn:

– Voortdurend hoofdpijn

– Steeds weer vast lopen op werk maar ook relaties

– Slecht slapen of rusteloos slapen

– Burn out klachten

Bij honden kan je denken aan:

– Geen rust kunnen vinden

– Uitvallen

– Lichamelijke klachten zonder aanwijsbare reden. 

– Slecht eten

 

Het natuurlijk herstel is mogelijk voor zowel mens en dier, denk aan je hond, kat maar ook je paard. Dieren kunnen gedrag laten zien, die we niet altijd begrijpen maar veel al voort komen uit onbalans. Maar ook fysieke klachten denk aan mank lopen zonder aanwijsbaar lichamelijk letsel. 

Ben je geïnteresseerd om de stap te zetten naar natuurlijk herstel voor jezelf of je dier. Zet dan nu deze stap. Neem contact op voor een intake gesprek een eerste stappen naar herstel. 

Een hersteltraject bestaat uit minimaal 3 sessies, na deze 3 sessies kunnen we bespreken of een vervolgtraject noodzakelijk is. Klik hier voor de tarieven.