fbpx
Danielle Gaasbeek

Bioresonatie

Wat is bioresonentie?

Het woord bioresonantie bestaat uit twee delen: bio en resonantie.

Bio is afkomstig van biologische systemen (levende systemen zoals die van mensen, dieren, planten en micro-organismen).

Resonantie betekent in het Latijn: terugklinken of meetrillen.

Bioresonantie betekent: resonantie tussen levende systemen.

Dat betekent dat er met een biosensor energie kunnen worden gemeten, van alle organismen, waardoor er gemeten kan worden of er bijv. allergieën, ziekten ed. aanwezig zijn.

Dat betekend, meten is weten! Met bioresonatie kan ik je jezelf en/of hond testen op verschillende lagen, zowel fysiek, emotioneel en spiritueel. Wil je duidelijkheid over behandeling/ondersteuning van fysieke klachten? of wil je graag emotionele ondersteuning/ “verlichting” nodig? Een consult met de biotensor zal veel duidelijkheid geven.

In een consult ga ik aan de had van de 5 elementenleer vanuit de traditionele chinees geneeswijze onderzoeken welke ondersteuning er gewenst is. De traditionele chinees geneeskunde bestaat al duizenden jaren en is gebaseerd op een holistische benadering van de mens. Dat betekend voor mij dat lichaam en geest als een geheel worden beschouwd. De ondersteuning , die mogelijk nodig is, kan energetisch zijn maar ook andere coaching methode. Indien er essentiële olie, bachbloesem of andere supplementen nodig zijn kan dit volledig op maat worden voorgeschreven. Geen 1 mens en hond is nl het zelfde dus heeft ook geen standaard recept.

Eventuele coaching methode kan zijn:

  • spiegelsessie met uw/mijn hond
  •  een systeemopstelling
  •  MTVSS 

Mochten er een ander ondersteuning element nodig zijn, die ik niet kan leveren,  dan zal ik je ten aller tijden doorverwijzen naar de juiste persoon, indien dit nodig is.

Duur: 60 min

€55,- (incl. BTW) excl. eventueel geadviseerde olie of verdere ondersteuning

%d bloggers liken dit: