fbpx

Blogstatistieken

  • 2.919 hits

Nieuwsbrief

Coaching 4 your dog, betekent dat je samen met je hond gaat trainen aan/met de thema’s die voor jullie van belang zijn. Geen programma wat afgewerkt wordt maar een op maat training. De training zijn ook niet op een trainingsveld maar op plekken die voor jou en je hond de dagelijkse situatie zijn. Daarnaast zijn de training individueel zodat er gericht op jou thema getraind kan worden.

De visie van mij als trainer is dat jij en je hond elkaar leren begrijpen en op een voor elkaar duidelijke manier kunnen communiceren. Zodat er een mooie relatie tussen jou en je hond kan ontstaan. Want dat is toch wat we het liefst willen? Een onvoorwaardelijke band met je trouwe viervoeter. 

Er kunnen verschillende thema’s aan bod komen, denk aan de basiscommando’s aanleren. Je leert ook in verschillende situatie de aandacht van je hond te behouden. Maar ook, begrijp je altijd de signalen, die je hond geeft? Mogelijk opvoedvragen. Er zijn zoveel thema’s die mogelijk behandeld kunnen worden.  

Het is in het belang van de hond om te kijken naar de energie die aanwezig is, wanneer er omgang met de hond is. Mogelijk worden er thema’s getriggerd bij de baas. Denk aan oplopende spanning, irritatie of onzekerheid. Mocht dit een thema zijn en wil je zelf meer in balans komen, bestaat er de mogelijkheid om te onderzoeken of individuele coaching voor jou een optie is. De training/coaching is voor iedereen toegankelijk.  

Ben jij geïnteresseerd in een training op maat en individueel neem dan snel contact met mij op. 

 

Half uur privé training, €25,- per les, op afspraak. 

2 personen 1 uur, €45,- (momenteel door de coronamaatregelen, niet mogelijk)

Geen verplichting om iedere week te trainen, ook dit is op maat.

Aandacht
%d bloggers liken dit: