fbpx
Danielle Gaasbeek

Coaching4 your dog

Hier bent u aangekomen bij Hondenschool van Danielle Gaasbeek. Onderdeel van Care4 yourself & dog. Mijn missie is om baas en hond samen te laten genieten en de relatie tussen baas en hond te versterken. 

Dat een hond kan functioneren in de menselijke maatschappij vergt training, omdat de hond geen belang ziet in het stoppen bij de stoeprand bijv. De hond gaat het liefst zijn neus achterna. Wanneer mens en hond elkaar niet begrijpen, ontstaat er spanning. Deze spanning kan er bij iedereen en elke hond anders uit zien. 

Bij Danielle krijg je training op maat. Je traint op de onderdelen wat jij belangrijk vind om je hond te leren. Daarnaast is de hond het meest ontspannen wanneer hij zijn neus mag gebruiken. 

Nosework

De neus van de hond is vele malen sensitiever dan van de mens. De neus is voor de hond, zijn communicatie bron. Door te ruiken verkent de hond zijn omgeving en weet hij wie er allemaal zijn geweest. Er zijn verschillende manieren hoe je met de hond kan werken, waarmee hij zijn neus mag gebruiken. Dat is nl detectie, speuren en hersenwerk. 

Detectie is een onderdeel van de hondenschool van Danielle. Binnenkort kan jij starten met deze mooie discipline in de hondensport. Klik verder voor meer informatie.

Daarnaast zal Danielle zich in de toekomst ook gaan ontwikkelen in het hersenwerk, hierover volgt meer zodra ze bevoegd ben om deze discipline te mogen geven

%d bloggers liken dit: