fbpx

Blogstatistieken

  • 2.919 hits

Nieuwsbrief

Wat is het mooi om te coachen met honden als co-coach. Honden reageren vanuit hun natuurlijke instinct op jouw lichaamstaal en energie. En zonder oordeel spiegelen zij de energie die aanwezig is. Wat je zal zien in deze “spiegel”, ben jij zoals je bent….op een respect volle manier maar soms ook confronterend. 

Ik werk zo graag met honden omdat ze ons zoveel te vertellen hebben, ze zijn de spiegel van ons ziel. Door het natuurlijke instinct zal de spiegel van de hond altijd eerlijk zijn. De honden laten door het gedrag zien welke energie je heb, welke emoties aanwezig zijn en welk gedrag je daaraan koppelt. Door de spiegel die je voorgehouden wordt en door dit te leren “voelen” wordt je bewust van jezelf. Je wordt je bewust van je kwaliteiten, je krachten maar ook je valkuilen en blokkades komen boven. Al deze inzichten maken dat je bewust wordt van jezelf, helpen je trauma’s los te laten, oude gewoontes te veranderen, maar balans te ervaren en in je kracht komen te staan.

Ieder heeft zijn eigen vraag en daardoor ook zijn eigen traject. Naast individuele trajecten zijn ook groepstrajecten mogelijk (zowel particulier, als ondernemers). Voor meer informatie kun je gerust contact met mij opnemen.

%d bloggers liken dit: